Blog

Laatste nieuws

Previous Next

bouAd en DHG breiden samenwerking uit

Sinds enkele maanden werkt bouAd adviesgroep samen met vastgoedontwikkelaar DHG. Die samenwerking verloopt goed en is uitgebreid met een mooi project in Amsterdam.

Sinds enkele maanden werkt bouAd adviesgroep samen met vastgoedontwikkelaar DHG. Die samenwerking verloopt goed en is uitgebreid met een mooi project in Amsterdam.

DHG (afkorting voor David Hart Group) ontwikkelt hoogwaardige vastgoedprojecten, waarbij de nadruk ligt op logistiek vastgoed en havenlocaties. DHG toverde al vele duizenden vierkante meters aan bouwgrond om tot kant-en-klare distributiecentra van de allerhoogste kwaliteit. DHG heeft daarbij de volledige bouwketen van de distributiecentra in eigen beheer: van de start van de ontwikkeling tot het verhuren, beheren en onderhouden ervan.

bouAd is betrokken bij de Smartlog nieuwbouwlocaties van DHG. Smartlog staat voor Smart Logistics en is het succesvolle, door DHG ontwikkelde concept dat als basis dient voor ieder project. Op dit moment ontwikkelt DHG zo’n 750.000 m2 grond voor nieuwbouw, verspreid door heel Nederland. De panden worden ‘op risico’ gebouwd, wat betekent dat ook bedrijven die gevaarlijke stoffen opslaan er zo in kunnen trekken. DHG regelt de vergunningen zodat de gebruiker zich kan richten op de core business.

DHG is met het Smartlog-concept bijzonder succesvol en mede daardoor het afgelopen jaar flink gegroeid. De samenwerking tussen DHG en bouAd is inmiddels ook uitgebreid, want bij de bouw van een nieuw distributiecentrum van circa 40.000 m2 van DHG in Amsterdam speelt bouAd ook een rol. Peter Geurts is hiervoor aangetrokken als directievoerder en Dong Paans als toezichthouder. De oplevering is gepland in het tweede kwartaal van 2020.

Image

bouAd adviesgroep
Zeeweg 144
2224 CH Katwijk

Postbus 2006
2220 BA Katwijk

T: 071 361 17 22
I: www.bouad.nl
E: info@bouad.nl

bouad WeTransfer

Volg ons

Certificering

Image
Image
Copyright © 2020 bouAd.

Website door All2Graphic grafische studio - Katwijk zh

Zoeken