Blog

Laatste nieuws

Previous Next

Bouw Anne&Max in winkelcentrum Leidsenhage gestart

Freshfood en Koffiecafé Anne&Max groeit maar en groeit maar. Op vrijdag 26 april werd de nieuwe vestiging in Zwolle officieel geopend. In winkelcentrum Leidsenhage is de verbouwing gestart van het nieuwe pand.

Freshfood en Koffiecafé Anne&Max groeit maar en groeit maar. Op vrijdag 26 april werd de nieuwe vestiging in Zwolle officieel geopend. In winkelcentrum Leidsenhage is de verbouwing gestart van het nieuwe pand.

De ‘huiskamer in de stad’ Zwolle was al enkele weken open, maar dat was nog niet gevierd. Bij de opening stonden echt alle puntjes op de i en dat is goed te zien. Perfecte afwerking, een sfeervol interieur en topkwaliteit eten en drinken zorgen voor een constante stroom bezoekers. Zwolle weet Anne&Max te vinden.

Anne&Max is hot. Dat bleek ook uit een groot verhaal dat onlangs in vakblad Misset Horeca stond. En de groei gaat maar door. Mall of the Netherlands (ook bekend als winkelcentrum Leidsenhage) in Leidschendam is de volgende locatie waar Anne&Max zal neerstrijken. Voor de locatie in het winkelcentrum met de ambitie om de grootste van Nederland te worden, kiest Anne&Max voor een ander concept. In samenwerking met Unibail-Rodamco-Westfield opent Albron een eerste Anne&Max-vestiging in versmarkt Gresh! Van winkelcentrum Leidsenhage. De kans om zich hiermee te vestigen in één van de mooiste winkelcentra in Nederland, liet het bedrijf zich natuurlijk niet ontnemen. Met een groot terras en genoeg zitplaatsen binnen wil Anne&Max de huiskamer van The Mall of The Netherlands zijn.

Oprichter Wobbe van Zoelen van Anne&Max vindt de samenwerking met Albron een belangrijke stap voor de toekomst van het concept Anne&Max. “Maar nog veel belangrijker is dat we in Albron een zeer ervaren partner hebben gevonden voor bijzondere projecten. Een partner die de uniekheid van Anne&Max begrijpt en gelijkgestemd is over normen en waarden waar het gaat over MVO en lekker, gezond en bewust eten en drinken.”

Volgens Manager Marketing van Albron Ernest van de Voort past de samenwerking in de koers die Albron heeft ingezet op de segmenten high-traffic locaties en in shopping. “De afgelopen periode is met succes gewerkt aan het uitbreiden van ons portfolio in deze segmenten, met maatwerk concepten én een uitbreiding van licenties met bestaande brands. Hierin komt met deze samenwerking nu een waardevolle versnelling.”

Anne en Max Leidsenhage 2Bouwmanagement

In de toekomst wil Anne&Max zich graag op steeds meer high traffic locaties vestigen zoals op universiteiten, stations en luchthavens. Samen met Albron zal Anne&Max in de komende jaren meer vestigingen openen, zo hebben beide partijen al laten weten. Anne&Max kondigde daarbij meerdere allianties aan om zo de groeistrategie blijvend vorm te geven.

bouAd verzorgt bij de realisatie van de vestigingen van Anne&Max het bouwmanagement. Zo ook in Leidsenhage. De vergunningen voor de verbouwing zijn inmiddels rond en de aannemer is gestart met de werkzaamheden. De opening is gepland rond de zomer van dit jaar.

Image

bouAd adviesgroep
Zeeweg 144
2224 CH Katwijk

Postbus 2006
2220 BA Katwijk

T: 071 361 17 22
I: www.bouad.nl
E: info@bouad.nl

bouad WeTransfer

Volg ons

Certificering

Image
Image
Copyright © 2020 bouAd.

Website door All2Graphic grafische studio - Katwijk zh

Zoeken