Blog

Laatste nieuws

Previous Next

Nieuwe gezichten bij bouAd

Mensen die al een poosje niet bij bouAd zijn geweest, zouden zomaar kunnen worden verrast door een aantal nieuwe gezichten in ons pand aan de Zeeweg. Dat zou ongemakkelijk kunnen zijn en dat willen we natuurlijk niet. Daarom stellen we ze hier alvast aan je voor.

Mensen die al een poosje niet bij bouAd zijn geweest, zouden zomaar kunnen worden verrast door een aantal nieuwe gezichten in ons pand aan de Zeeweg. Dat zou ongemakkelijk kunnen zijn en dat willen we natuurlijk niet. Daarom stellen we ze hier aan je voor, zodat je precies weet wie je voor je hebt als je binnenkort langskomt voor een bak koffie en een mooie opdracht.

Robin Ouwehand kleinMensen die een van onze directieleden willen spreken, horen voortaan het heldere stemgeluid van Robin Ouwehand. Deze Katwijkse jongedame is sinds kort managementassistent bij bouAd. Ze is de rechterhand van de directie, beheert enkele belangrijke bedrijfsprocessen en is het eerste aanspreekpunt van het bedrijf. Ook neemt ze een deel van de communicatie voor haar rekening.

Andries GuijtbouAd is een bedrijf dat graag investeert in jonge professionals. Daarom geven we ook studenten graag de kans om zich in de praktijk verder te ontwikkelen. Zoals Joep van der Veen en Andries Guijt (links op de foto). Joep studeert civiele techniek aan de Haagse Hogeschool en ondersteunde afgelopen zomer bij het projectmanagement van de verbouwing van de Nieuwe Uilenburgstraat in Amsterdam. Andries is net begonnen aan zijn master civiele techniek. Hij toonde zich een zeer snelle leerling en schrijft naast zijn studie al zelfstandig meerjarenonderhoudsplannen. Uiteraard werken beide mannen onder supervisie van een ervaren bouAd-kracht.

Lennart van der Bent kleinStagiair Lennart van der Bent doet onderzoek naar de aftersales bij bouAd en hoe die verder geoptimaliseerd kan worden. Aftersales houdt in dat we als bouAd opdrachtgevers ook na het voltooien van een project blijven ondersteunen door vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen. We hechten namelijk veel waarde aan tevreden opdrachtgevers.

bouAd is naast Middenkaderfunctionaris Bouw niveau 4, sinds kort ook een erkend leerbedrijf voor mbo-studenten van de opleiding (Junior) Accountmanager niveau 4. Na een gesprek met een van de adviseurs praktijkleren van S-BB kregen wij te horen dat wij voldoen aan alle erkenningsvoorwaarden.

Binnenkort hopen we trouwens nog een aantal nieuwe mensen voor te stellen. Daarover later meer. Tegenover de nieuwe gezichten staan helaas ook twee ‘vertrekkers’. Stefan Kreft en Monique Verhaar vonden elders een nieuwe uitdaging. We wensen hen allebei heel veel succes in hun verdere loopbaan.

Image

bouAd adviesgroep
Zeeweg 144
2224 CH Katwijk

Postbus 2006
2220 BA Katwijk

T: 071 361 17 22
I: www.bouad.nl
E: info@bouad.nl

bouad WeTransfer

Volg ons

Certificering

Image
Image
Copyright © 2020 bouAd.

Website door All2Graphic grafische studio - Katwijk zh

Zoeken