Energiescan

Doe een energiescan en begin nu met besparen

U heeft vast de nieuwsberichten wel gehoord de afgelopen tijd. We moeten van het gas af met onze woningen. Maar hoe doen we dat? Hoe maakt u uw woning klaar voor deze gasloze toekomst? Wij kunnen u helderheid bieden met de bouAd energiescan.

Met de Energiescan bekijken wij hoe de bestaande situatie van de woning op energetisch- en installatietechnisch gebied presteert. We stellen de huidige situatie vast en verwerken dit in een overzichtelijk en persoonlijk rapport. In dit rapport geven wij inzicht in de mogelijke verbeteringen aan uw woning, uitgedrukt in:

  • investeringskosten
  • besparing per jaar
  • terugverdientijden
  • rendement
  • mogelijk nieuw energielabel

energiescanDe Energiescan is leveranciersonafhankelijk en wordt uitgevoerd waar u als woningeigenaar bij bent. Tijdens de scan wordt de situatie doorgenomen en kunnen we al diverse tips geven en vragen beantwoorden. Achteraf ontvangt u een persoonlijk energiebespaarrapport dat helpt keuzes te maken om de woning naar een beter energielabel te brengen en te besparen op uw energierekening.

In het rapport hebben we onlangs een nieuwe functie toegevoegd. We maken nu ook inzichtelijk wat isoleren van de woning doet met de binnentemperatuur. Dat leggen we uit met illustraties van de huidige en de nieuwe situatie. Een hoger comfortniveau in uw woning is naast energie besparen natuurlijk ook erg aantrekkelijk.

Benieuwd hoe u uw woning energiezuiniger kunt maken en de maandelijkse energielasten naar beneden kunt brengen? bouAd helpt u graag verder door een energiescan van uw woning te maken.

De kosten van de scan zijn afhankelijk van de situatie van uw woning. Woont u in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg? Dan ontvangt u         € 250 subsidie! Als u na de scan een verbetermaatregel toepast, ontvangt u van de gemeente nog eens € 250.

Zo wordt energie besparen nog leuker!

Er zijn wel enkele voorwaarden voor het aanvragen van een subsidie voor uw woning:

  • De woning is voor 1990 gebouwd
  • Het gaat niet om een nieuwbouwwoning
  • Het gaat niet om wettelijk verplichte maatregelen

Benieuwd wat u van het energiebespaarrapport kan verwachten? Bekijk dan hier een voorbeeldrapportage.

Aanmelden voor deze energiescan en snel beginnen met energie besparen kan gemakkelijk door hieronder uw gegevens in te vullen. Na aanmelding krijgt u van ons een link om een afspraak te maken met onze adviseur. Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook: 071-3611722.

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij sturen dan een e-mail met een link naar ons online afsprakenplatform om zelf de energiescan in te plannen.

Vul a.u.b. hier uw voor- en achternaam in

Vul a.u.b. uw straat en huisnummer in

Vul a.u.b. uw postcode in

Vul a.u.b. uw woonplaats in

Vul a.u.b. uw telefoonnummer in

Vul a.u.b. uw emailadres in

Vul hier a.u.b. de zaken in die u wilt bespreken met de adviseur

Ongeldige invoer

Image

bouAd adviesgroep
Zeeweg 144
2224 CH Katwijk

Postbus 2006
2220 BA Katwijk

T: 071 361 17 22
I: www.bouad.nl
E: info@bouad.nl

bouad WeTransfer

Volg ons

Certificering

Image
Image
Copyright © 2021 bouAd.

Website door All2Graphic grafische studio - Katwijk zh

Zoeken